ceturtdiena, 2008. gada 3. aprīlis

anji

Čaviņa! Minka un džeris saka tev: Heijā hopsā! ielūri iekšā! tie kas ielūr ir cool!

man uz skolu vajag 2vas anekdotes. izvēlējos. pasakat kā ir?

profesors vaicā studentam kurš grib nolikt eksāmenu:
zini?
Students:
zinu.
Profersors:
ko jūs zināt?
Students:
priekšmetu zinu.
Profesors:
kādu priekšmetu?
Students:
Kuru lieku.
Profesors:
bet kuru jūs liekat?
Students:
nu gan jūs sākat vienkārši man piesieties!

un otrs:


Augstskolas pasniedzēja darbs precīzi atkārto svētās inkvizīcijas darbu: Vispirms gari sprediķi, pēctam spīdzināšana un sods.

nu kā ir?
lūdzu otru adminu to arī ielikt!

elīna

Pirmais piedzīvojums.

Heijā, hopsā! iečeko rakstu! tei kas iečeko, tie ir cool! yeah!




Kādu dienu Džeris prasa Minkam "klau, a, nekribi man atnkākt uz koncertu līdz?" 'nē! redzi, vakar man uz kontu pārskaitīja 10 latus. bet es gribu... aizbēgt no mājām!!!" "ko???" džeris bija sašutis. "aizbēgt???" "jā. tad mums nevajadzētu katru dienu trīt nadziņus gar kautkādu virvi.... es pat nevaru savu krekliņu uzvilkt!" sūrojās minka. "vispār jā... tur tev taisnība... mēs nevaram neko ko gribam... zini, bēgam!" un viņi aizbēga.
Pēc pāris dienām tie atrada sludinājumu. pēdējās rindiņas skanēja šādi: "ja atrodien pabarojiet! džeri! ja izlasi, pasaki lai minka piezvana!"
"mūs meklē!" džeris satraucās. "mieru. aiziesim uz pilsētu un tur varēsim kādā klusā vietā uztaisīt savu valsti. un mūs pēc mēneša vairs nemeklēs." "nu labi..." teica džeris un pagriezās uz pilsētas pusi. Un viņi gāja.'

Tā es beidzu viņu šīsdienas piedzīvojumus. nākamos gaidi rīt!

Ievads

mūsu - adminu pirmais lūgums ir nespamot. un ja apsolaties to nedarīt, tad varat turpināt lasīt.

Sākumā iepazīstināšu ar mūsu blogu un tā varoņiem.

Džeris mazulītis radās pirmais. Tas ir suns ar spicām ausīm, līku muguru, melnām saulesbrillēm, un orandžu krekliņu ar sarkanu numerāciju 2. viņš ir lillā.Un vēl viņam ir austiņas. viņš māk rakstīt un divreiz dienā iet dušā. Viņam garšo gliemenes un makaroni. Viņa sapņu zeme ir Itālija.

Minka Boxeris ir kaķis. Orandžs ar melnām strīpām. viņš vienmēr smejas. Viņam arī ir līka mugura.viņam patīk bokss, spandžbobss un coca cola. Viņš nekad nav sapratis putnus - kā var tā liedināties pa gaisu? Viņam ir zaļš kreklinš un cepure ar nagu.



Viņu abu sakāmais ar ko šie iesāks visus turpmākos rakstus būs : "Eu, tu, a, jā tu. nāc palasi. Yeeah! jo ja tu lasīsi. ja. tas būs cool!"

Admines Elīna/Vendija un Roberta/Feita