trešdiena, 2008. gada 2. jūlijs

nākamais stāsts par džeri mazulīti un minku boxeri

Čaviņa! Minka un dzeris saka tev:

čau! jau sen tev nēēsam rakstījuši, un tāpēc nolēmām tev kautko beidzot uzrakstīt.

kā jau atceraties, minka boxeris un džeris mazulītis, aizbēga no saimniekiem.
un nolēma ''atvērt" savu pilsētu. nu tad paturpināšu šo stāstu!

"mjāu....esmu noguris... mjāu....džeri, es gribu ēst... klausies! mēs vieni neuzcelsim pilsētu!"
"vau! klausies! tā jau bija tava izvēle! ja gribi ēst - tad tev jāiet uz māju! ja negribi iet mājās, tad vien būs jāzog...vau!"džeris bija iepriekšējā naktī kautkur atradis izbērtu suņu barību, un bja tā pieēdies ka vairs negribēja pat runāt par ēdienu."ZAGT??!zagt?tu esi jucis, vai?mjāu... es taču nemāku zagt!mjāu... kā ir jāzog? un kur?mjāu...džeri... nē... mājās gan es neiešu..."
minka nemaz, nu negribēja zagt... bet viņš jau nevarēja pārtikt no pieneņu lapām un pīlādžiem ko viņš jau bija mēģinājis.... un ja godīgi, tas nemaz nebija tik garšīgi kā viņš bija iedomājies..."minka! tev vajag atcerēties ka tu esi kaķis! man jau būtu grūtāk! es esmu suns! no manis visi baidās! bet tu... tev vajag ņaudēt, skatīties lielām acīm, un glaudīties gar kājām... un ēdiens iekritīs taisni mutē!... ā! re, kur ir viens zoo veikals...""jā! es nu iešu..."minka bija tik izsalcis ka gribēja skriet jau iekšā veikalā."krekliņu!"džeris aizelsies sauca"krekliņu! novelc krekliņu!"
pēc dažām stundām abi laimīgi gāja pa mazu meža celiņu."klau re šita sarkanā oga izskatās tik salda...""tu! neaiztiec tak zalkteni! jucis esi vai? tikko ēdi, bet jau ķeries pie indīgām ogām!"
"āi.... mjŪ... mjāu... ejam labāk gulēt... mjāāu... esmu noguris... labi? mjāu..arlabu nakti!"teica minka."arlabunakti minka!"teica džeris. un abi iemiga.saldā miegā.