pirmdiena, 2008. gada 18. augusts

čau!

Čaviņa! Minka un dzeris saka tev:

sveiks/sveika! klausies.

Tātad kā stāstījām, kaķis bija nošmaucies, un viņi paēda. tātad klausies tālāk.

nākamajā rītā džeris pamodās viens. Viņi bija izrakušis sev alu. piepildījuši ar dūnām, un sataisījuši no salmiem durvis.

Tātad kā teicu, džeris pamodās viens, Un mēģināja atrast Minku. Viņš meklēja, meklēja, meklēja, un būtu aizmeklējies, sazin cik tālu, ja no alas nebūtu izlīdis minka, un teicis:"ko tad tu te vazājies apkārt?' Džeris brīnumā iepleta acis, un prasīja:" Minka, es tevi meklēju, kur tu biji?' Bet Minka pavisam mierīgi atbildēja:"tā, kā tu pa nakti šaušalīgi krāci, es sev uzraku vēlvienu alu, un piepildīju ar dūnām. Tagad tā ala ir blakus tavai.' "ā..." Teica Džeris. Un viņi nolēma iestiprināties. [Starp citu, Minka, Bija pa nakti izzmeklējies, pa visu pilsētu, un savācis ļoti daudz labākās barības.] Tātad viņi iestiprinājās un nolēmā sākt celt pilsētu.  Tā kā viņi bija mainījuši domas, ka visas mājas būs ļoti lielas alas, ar istabām, Viņi sāka rakt. Katru alu ko viņi izraka, viņi piepildīja ar dūnām, Uztaisīja durvis, salika mazas mantiņas bērnistabās, barību un traukus Virtuvēs, un krēslus lielākajās alās. Arī gultas viņi uztaisīja. Kad Visas 689 alas bija sataisītas(un visās bija 16 istabas) viņi sāka aicināt visus kaķus un suņus kas klaiņoja, nākt dzīvot pie viņiem. Vēl viņi uztaisīja lielu, lielu alu, ar daudzām istabām dzīvnieku ārstam Dok. Dūlitlam. Un uzaicināja arī to. Tad kad visi slimie kaķi bija veseli, tie sāka dzīvot tur.

Pagāja Gadi, un Alas kļuva arvien vairāk. Tur bija ne tikai suņi un kaķi, bet arī lauka žurkas(kas nosolījās būt veģetārietes visu atlikušos mūžu)peles, un savvaļs kāmīši, Putni un tamlīdzīgi zvēri.

Džeris un Minka bija laimīg ka viņiem izdevies īstenot plānu. 

Būs vel stāsti!

Nav komentāru: